top of page
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
031-vanRoxanFotografie-102235.JPG

Trouw- en lifestyle fotografie

Een foto is een eeuwige herinnering. Tijdens een shoot maken we vooral veel lol en jullie houden er ook nog een prachtig aandenken aan over. Of jullie nu de liefde willen vastleggen, of graag gezinsfoto's willen om voor altijd te koesteren: samen maken we er een feestje van.

Van Roxan Fotografie.jpeg

Hé hallo!

Mijn naam is Roxan van der Hoorn en het is mijn doel om je precies zo vast te leggen zoals je bent, zodat jij helemaal achter de foto's staat en er trots op bent.

 

Tijdens de shoot geef ik aanwijzingen en opdrachtjes, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over poseren. Zo creëeren we pure momenten: die zijn toch echt het leukst! Of het nou om een newborn shoot of een coupleshoot gaat: samen maken we er een toffe ervaring van.

001-vanRoxanFotografie-109680.JPG

Vraag vrijblijvend mijn Trouwbrochure aan met alle informatie en mogelijkheden

031_vanRoxanfotografie_2133.JPG

Robbin & Britt

Coupleshoot

“Wat een eer om op zo’n mooie, natuurlijke manier vastgelegd te worden door Roxan. Waar een shoot soms een beetje ongemakkelijk kan zijn, liet Roxan ons juist ontzettend op ons gemak voelen. Ze gaf leuke suggesties voor bewegingen waardoor we wisten wat we moesten doen, maar liet ons ook vrij en klikte op de juiste momenten. Bij het zien van de prachtig nabewerkte foto’s waren we zo ontzettend blij verrast en voelden we ons heel speciaal. We zijn heel blij en boeken zéker nog eens een shoot!”

016_vanRoxanfotografie_9269.JPG

Danny & Kelly

Coupleshoot

"Wat was het een feestje om deze shoot met Roxan te doen! We waren helemaal op ons gemak in de ontspannen en ongedwongen sfeer die ze wist neer te zetten en waarin ruimte was voor eigen inbreng en om ook echt lol te hebben. Geen ongemakkelijk gelach of poses want Roxan weet je daar in een ongedwongen, subtiele manier heel goed in te begeleiden waardoor het bijna vanzelf gaat. 

Heel blij met het resultaat!"

027_vanRoxanfotografie_5761.JPG

Ramona

Gezinsshoot

"We hebben een shoot geboekt bij Roxan om mooie foto’s te laten maken. Zoveel heb je er niet waar we allemaal op staan. Was erg benieuwd of mijn jongens het leuk zouden vinden. Omdat Roxan hele leuke ideeën had en het geen recht toe recht aan foto’s zouden worden was het een hele ontspannen shoot en kwamen er al snel heel wat goede plaatjes. De jongens konden gewoon helemaal hun gang gaan en lekker dollen. Door de ontspannen sfeer en goede fotograaf was het snel voor elkaar! En het eindresultaat mag er zijn! We zijn er erg blij mee!"

Portfolio

Shoots

Iets anders in gedachten? Neem even contact met me op,

dan bespreken we de mogelijkheden!

Giftcard van Roxan Fotografie - cadeau.JPG
Cadeaubon - Giftcard van Roxan Fotografie.JPG

Een shoot boeken of cadeau doen?

Ik maak met alle liefde een cadeaubon om weg te geven.

Meer werk zien?

bottom of page