top of page
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Over Roxan

Hoi!

 

Mijn naam is Roxan van der Hoorn en ik ben fotograaf onder de naam van Roxan Fotografie. Ik ben een creatieve duizendpoot: alles wat ik tegenkom wil ik 'mooimaken'.

Samen met mijn man Joost en dochter Doris woon ik in een heerlijk huis (met bloementuintje!) in een dorp middenin het prachtige Groene Hart, Zuid-Holland. Samen reizen we graag de wereld over: chillen op een Cubaans strand, roadtrippen door de USA of de jungle van Suriname verkennen, we vinden alles even mooi.

 

Mijn fotografie is geïnspireerd op de herfst: mijn favoriete seizoen. In mijn ogen bestaat er geen mooier kleurenpalet dan de kleuren die de natuur je in de herfst voorschotelt. Ook buiten de herfst om zet ik in mijn foto’s graag deze warme, liefdevolle en kleurrijke sfeer neer.

 

Het is mijn doel om je precies zo vast te leggen zoals je bent, zodat jij helemaal achter de foto's staat en er trots op bent. Tijdens de shoot geef ik aanwijzingen en opdrachtjes, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over poseren. Zo creëeren we pure momenten: die zijn toch echt het leukst! Of het nou om een newborn shoot of een coupleshoot gaat: samen maken we er een mooie ervaring van.

 

Zie ik je snel?

van Roxan Fotografie.jpeg

Meer werk zien?

bottom of page