top of page
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
022-vanRoxanFotografie-RO100767.JPG

GEZINSSHOOT

Bij een Gezinsshoot leg ik jullie gezin vast, precies zoals jullie nu zijn. Voor aan de muur, in een lijstje of gewoon in een fotoboek om zo nu en dan eens te bekijken: foto's zijn ontzettend dierbaar. Eindelijk mooie foto's van het héle gezin! Tijdens een Gezinsshoot gaan we lol maken én mooie plaatjes schieten. Want die pure, spontane momenten zijn het allerleukst.

009-vanRoxanFotografie-RO100509.JPG

Gezinsshoot

+/- 60 minuten shooten op een buitenlocatie

Inclusief 25 foto's

Zelf kiezen uit een persoonlijke online galerij

Zorgvuldig nabewerkt in mijn stijl

€ 295,-*

* in het weekend geldt een toeslag van € 30,-

Shoot geboekt? Superleuk dat we met elkaar op pad gaan!

Jullie ontvangen van mij een document bomvol tips, zodat jullie goed voorbereid zijn. Zo geef ik jullie kledingadvies, vertel ik hoe ik tijdens een shoot te werk ga en wat jullie ervan kunnen verwachten.

Ik maak een ruime selectie foto's en die ontvangen jullie binnen uiterlijk drie weken in een persoonlijke online galerij. Hieruit kunnen jullie zelf de 25 favoriete foto's kiezen. Natuurlijk is het ook mogelijk om meer foto's, of zelfs de hele galerij af te nemen. 

Bij de boeking van een shoot gaan jullie ermee akkoord dat de foto's gebruikt mogen worden voor mijn (online) portfolio, mits hier vooraf andere afspraken over gemaakt zijn. Voor foto's waarop geen herkenbare gezichten te zien zijn behoud ik altijd het plaatsingsrecht. Dit geldt bijvoorbeeld voor detailfoto's, sfeerfoto's en omgevingsbeelden. 

De genoemde prijzen zijn altijd inclusief BTW en inclusief reiskosten tot 40 kilometer vanaf Nieuwveen (retour),

boven deze 40 kilometer reken ik 0,45 cent per kilometer.

012-vanRoxanFotografie-RO100565.JPG

Luxe album

De foto's meteen mooi inbinden in een prachtig album? Dat kan! Ik maak met alle liefde een luxe fotoboek met alle beelden. Interesse? Laat het me weten, dan ik stuur jullie alle informatie. 

Vanaf € 100,-

004_vanRoxanfotografie_01137.JPG

Giftcard

Een fotoshoot cadeau doen? Goed idee!

Ik maak graag een mooi pakketje om te geven.

 

Stuur me een berichtje voor meer informatie. 

Meer werk zien?

bottom of page