top of page
  • Foto van schrijverRoxan van der Hoorn

23.07.22 | Bruiloft Evelyn & Rutger in de Ardennen

Bijgewerkt op: 18 okt. 2022

De Wedding Reef. Zo werd dit weekend vol liefde, gezelligheid, eten en dansen genoemd. De Amsterdamse Evelyn en Rutger huurden het te gekke Moulin de Lembrée af in het hartje van de Ardennen.


Een prachtig oud huis op een flink landgoed: deze trouwlocatie in de Ardennen bevatte alle ingrediënten voor een heerlijk weekend. Op vrijdag ontving het bruidspaar hun gasten voor een diner en borrel, op zaterdag stond de trouwdag gepland. Familie en vrienden verbleven in het huis of in tentjes op de camping, tussen de hoge grassen (hallo, mooie fotolocatie!).


Na de first look, onder toeziend oog van veel familie en vrienden, trokken we er even op uit voor de shoot. Ondertussen werd de ceremonie-opstelling klaargezet. Ondanks de warmte en felle zon was het op en top genieten: mooie woorden, tranen, een hoop gelach en natuurlijk twee dikke vette 'JA's'.


De discobus stond klaar om plaatjes te draaien tijdens de borrel. En daar gingen de voetjes al van de vloer! Het diner was in de binnenplaats, denk aan lange tafels, heel veel lampjes, heerlijk eten en hilarische speeches. Het leek wel een schilderij! Natuurlijk werd er ook gefeest. En wel tot in de late uurtjes, zodat iedereen zondag weer brak aan het ontbijt zat. Zoals het hoort met een goed feestje... ;-)

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page